Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db
 • Közönséges galaj tea a pajzsmirigy támogatásáért
  2018. október 09
  148
  Az elmúlt évek egyik újra felfedezett gyógynövénye a közönséges galaj, ami annak köszönhető, hogy az utóbbi időkben egyre nőtt a pajzsmirigy megbetegedések száma és ezzel arányosan azok száma is akik kipróbálva a galaj teát nagyon jól reagáltak a gyógynövény hatóanyagaira.
 • Kristálygyógyászat
  2018. szeptember 07
  241
  A kristálygyógyászat szerint minden kő, -hasonlóan a növényekhez,- különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk.
 • Készítsünk mustmézet
  2018. augusztus 28
  292
  A mustméz igazi kulináris ínyencség. Jól harmonizál a sültekkel, a grillezett gombával, a markánsabb ízű sajtokkal, finom joghurtba, vaníliafagylaltra téve és salátára csurgatva is. És igazán egyszerűen készíthetjük el mi magunk is házilag.
 • Szupergyümölcsünk a szőlő
  2018. augusztus 28
  325
  Azt tudjuk, hogy nagyon finom és egészséges gyümölcs a szőlő, de hogy pontosan milyen jótékony hatásai vannak? Hogyan és mikor érdemes fogyasztanunk? Ebből a cikkünkből kiderül.
 • Túlzott izzadás és kellemetlen lehelet ellenszere a zsálya
  2018. augusztus 15
  435
  A természet patikájában szinte minden problémára található megoldás. Izzadás, kellemetlen lehelet és puffadás ellen érdemes kipróbálni a zsályát.
 • Camu Camu az amazonasi szupergyümölcs
  2018. augusztus 08
  308
  Hatvanszor több C-vitamin van benne, mint a narancsban. Sok benne az A-vitamin, a niacin, a riboflavin, a vas, a kálium és a foszfor. Tulajdonképpen olyan, mint egy természetes multivitamin. És még további kedvező tulajdonságokkal rendelkezik.
Hírlevél